Kanizsai Dorottya Gimnázium

Sport

Kupagyőztes a KDG Leány Röplabdacsapata

2014.10.21.

A Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola Szombathelyen idén 39. alkalommal rendezte meg a Csató Béla Röplabda Emlékversenyt. A Bokor Laura, Gazdag Réka, Horváth Anna, Horváth Dóra, Horváth Zita, Kalcsics Eliza, Magyar Liza, Stieber Aida, Szecsődi Barbara, Tóth Zsófia alkotta kanizsais csapat a döntőben sem talált legyőzőre, így veretlenül nyerte meg a rangos tornát. Az V-VI. korcsoportos lányok versenyében kilenc csapat indult, akiket három csoportba soroltak a rendezők. A KDG a Bólyai János Gimnáziummal és a Horváth Boldizsár Szakközépiskolával került össze.

Ezüst érem a Premontrei Kupán

2014.10.16.

Ezüst érmet szerzett a gimnázium labdarúgócsapata a Premontrei Kupán. A Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ennek apropóján hívták életre a Premontrei Kupát, melyen a város négy gimnáziumának csapatai mérték össze tudásukat. A Kanizsai Dorottya Gimnáziumot a Varga Olivér, Németh Máté, Tompa Dániel, Papp Gábor, Kamlár Bence, Farkas Ádám, Böröcz Tamás, Koronczai Patrik, Rózsás Joel, Szepessy László alkotta futballcsapat képviselte. A KDG a házigazdák mögött a második helyen végzett, megelőzve a harmadik Nagy Lajos Gimnáziumot és a negyedik Bolyait.

Országos 6. helyezett a KDG csapata

2014.10.13.

Az országos Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Fiú 4x1500 méteres váltófutásában a 6. helyet szerezte meg a Kanizsai Dorottya Gimnázium csapata.   A Joó Ádám, Kovács Attila, Németh Dániel és Puskás Márton alkotta váltó 19 csapat közül szerezte meg az előkelő 6. helyet.   Az V-VI. korcsoportosok versenyében ez kiváló eredmény !  

Oldal

1 2 3 4 5 6  

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek