Kanizsai Dorottya Gimnázium

Ha november, akkor képzési vásár

A nyolcadikosok az idei tanév egyik izgalmas időszakát élik, hisz ezekben a hetekben zajlanak a nyílt napok a középiskolákban, és a múlt héten került megrendezésre a Képzési vásár is. A helyszínt most is az Oladi ÁMK biztosította, ahogy minden évben.

A középiskolák célja ilyenkor, hogy megtöltsék a padokat a következő tanévre, így nagy a verseny. Előnyben vannak a szakképző iskolák, hisz sok érdekes dolgot hoznak és osztogatnak a diákseregnek, de a Kanizsai Dorottya Gimnázium standja idén is nagy érdeklődésnek örvendett. Nem véletlenül! Tanáraink és diákjaink készséggel álltak az érdeklődők rendelkezésére, minden kérdésükre válaszoltak, sőt a bátrabbak egy tesztet is kitölthettek, hogy kiderüljön, alkalmasak-e arra, hogy a KNY osztályba kerüljenek. És, hogy mi az a KNY? Ezt megtudhatja mindenki, aki elolvassa szórólapunkat, tájékozódik honlapunkon, vagy ellátogat hozzánk szerdán és csütörtökön a nyílt napokon.

Standunk idén is a gimnázium fő profiljait tükrözte, vagyis az idegen nyelvek oktatását, illetve az erősen feltörekvőben lévő természettudományos oktatást, amit a pár éve létesült laborra alapozunk. A kisdiákok a vásáron is belekukkanthattak a modern mikroszkópokba. Nagy élményt jelentett ez mindenkinek.

Minden vonalon haladunk a korral! Informatív honlapunk cikkei a plakátokon, szórólapokon található QR-kódok, no meg az okos telefonok segítségével pillanatok alatt elérhetőek

Ha nem rendelkezik még elegendő információval, látogasson meg minket szerdán, vagy csütörtökön, a nyílt napok valamelyikén!

 

2017. november 20. Lovassné Vass Enikő

 

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek