Kanizsai Dorottya Gimnázium

Becsengettek - 2019/2020

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a sok-sok diáknak! De ebbe a bánatba öröm és vegyül, hisz újra együtt van a csapat, kezdődnek a közös kalandok.

Ezúttal szerencsére nem szorultunk a tornaterembe, a rövid évnyitó ünnepséget sikerült az udvaron megtartani. Merklin Ferenc igazgató úr külön-külön szólt minden évfolyamhoz, kiemelve a tanév őket érintő legfontosabb kihívásait, feladatait, aztán felcsendült az Iskolatáska és az osztályok elfoglalták a termeket.

Nagy volt a zsivaj, hisz mindenki el akarta mesélni, mi is történt vele nyáron. Sokan dolgoztak, mások tanulással töltötték a nyár egy részét is. Persze azért pihenésre, feltöltődésre is maradt idő.
 Nagy öröm, hogy többen vagyunk, mint tavaly, ami azt jelzi, hogy töretlen az érdeklődés iskolánk iránt. Ez nem a véletlen műve, sokat dolgozunk érte! Ebben a tanévben is számos programot tartogatunk tanulóink számára, hogy a tananyagon kívül is hasznos, használható tudáshoz, élményekhez juttassuk őket.

Minderről igyekszünk ezeken a lapokon is beszámolni. De addig is boldog tanévkezdést, kitartást és szorgalmas munkát kívánunk diáknak és tanárnak egyaránt!

 
2019. szeptember 02. Lovassné Vass Enikő


 

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek